субота, 19. март 2022.

МОЛИТВА И ПОХВАЛА МАЈЦИ

 Субота

4.април/17.април

          Можда би једино одговарајућа похвала Пресветој од мене била а да будем нежан и пажљив у обраћању и понашању према својој мајци, јер то нисам. У колико сам само демонских замки упао, сплетки се заврзао да будем хладан и уздржан према свом родитељу, то само Бог зна! Осуђивање-мисаоно, невидљиво. Злурадост.

         Преко моје мајке демонски пукови су насрнули да рсзруше здање наше Свете тајне Брака.

        Моја мајка је на лукаве демонске наговоре омрзла моју супругу Весну у тој мери да се не виђају и не говоре већ годинама. Лед се открављује с пролећа, накратко, коре пуцају, али се испостави да је температура и даље ниска и да је река блискости и поверења и даље окована и за бродове добрих мисли и жеља непловна.

        Умекшање срца је најтежи захват, операција коју без захвата и инструмената Јединог Хирурга и Исцелитеља није могуће извести.

        Молим Те, Пресвета Мати, даруј нама слеђенима да поново заволимо једни друге љубављу истинитом, да једни друге загрлимо док још имамо кога и прилике да то учинимо, опраштајни целив једни од других да примимо, а да то не буде онај последњи, на одру примљени или пружени, обичаја и реда ради.
Мајко Божија, даруј ми да своју мајку волим нежно и истинито, онако као што је Тебе Твој Син, и као што Тебе и Господа нашега Исуса Христа, нежно и истинито волим.

Нема коментара:

Постави коментар