субота, 13. март 2021.

ОНО КАД БИ НА СИЛУ ДА ЗАДОБИЈЕШ ДАР ПРОРОШТВА

 РАТНИ ДНЕВНИК ЈЕДНОГ ПЕШАДИНЦА

17.март/30. март пролећа Господњег 2020.године

Свети Алексије, човек Божији

Понедељак

1.

(Данас. дана 13. марта, уочи Великог поста овог 2020.пролећа Господњег, када се се дневнички записи исписани дневно на цедуљицама тек сада лепе - као подсетник на прошле дане у ово време прошле године - на виртуелну небеску таблу не би ли се негде некако сачували, ако је могуће, од заборава и осветлили са ове временске дистанце сада већ друкчијом бојом светла искуства живота у пошасти која траје и не престаје,  тадашњи животни тренутак, рецимо на пример тај дан изгледа, благо речено, надумно, али и даље реално, још је жив тај страх да ће нам одузети могућност да се у литургији сјединимо са Христом из простог разлога што нам не дају да до цркве у врме служења литургије уопште стигнемо услед потребе спречавања ширења заразе вирусом Ковид 19. Нама, тада затворенима, страх је био опипљив, реалан. изазивао је беспомоћност, бес и општу конфузију у Цркви и ван ње и требало је памети и храбрости и дрскости да се страху супротставиш. Тако се будио и овај дар пророштва у завијеној форми. Призивале су се из тескобе карантина и кошмарних снова незаустављиве литије  за време трајања наступајућих празника да би се сачувао Празник Васкрсења Христовог. Намерно смо заборавили да, уствари, тек и сада у свој Својој пуноћи, Христос , паки и паки, васкрсава нас Собом, својом благодатном силом, Телом и Крвљу, увек и у све векове,)

План за БЛАГОВЕСТИ

или

Како се преносе и шире "лажне" вести

КОРОНА АНТИВИРУС

Вакцина без вакцинације

Day 8 мрежа

Звона. Света Божанствена литургија. звона. Сви. Јерусалим. Света Гора. Црна Гора. Република Српска. Србија. Грчка. Македонија. Северна Македонија. Бугарска. Руминија. Белорусија. Украјина. Грузија. Русија. Северна и Јужна Америка. Европска унија. Велика Британија. Ирска. Аустралија. Нови Зеланд. Аљаска. Православна васељена, Сви. Литије. Лазарева субота. Не дамо светиње! И пре Васкрса Христос васкрсе! Хитно! Ширите даље!

Излечени нулти пацијент:

СПЦ: Светска православна црква-пандан Светској влади из богаза Сенке!

2.

Објава на фејсбуку од 29.марта у 18.04. сати:

"Постоји један духовни закон: кад се на некога пошаљу демонске силе, уколико буду одбијене јаком молитвом, уз заступништво светитеља пред Господом. враћају се пошаљиоцу и желе да га растргну жешће него оног на ког су послате.

Обзиром да је сада на васцели људски род одаслата огромна демонска енергија нема нам друге него да се (иако смо "мало стадо") храбро супротставимо.

Зато, Христова војско, подигнимо мач вере, навуцимо кациге спасења, углачајмо штитове молитве да буду огледала и одбијмо напад. Хранимо се Господом и пијмо Господа, у Њему је наша снага. Верујмо Цару нашему, појмо му!

И кад на нашим штитовима демонске силе буду виделе свој одраз, своје право лице, бесови ће бесима гркљане чупати и натраг у бесу бежати. Јао онима који су их послали ако се не покају, следи им вечна погибао.

А већ је то почело да бива...

Не бој се, мало стадо, сам Господ Исус Христос ће се борити за вас!"


Нема коментара:

Постави коментар